Bli kvitt tanngnissing og en anspent kjeve.

Postet av KLINIKK Adam og Eva den 27. Mar 2015

Mange sliter med tanngnissing om natten og en spent kjeve. Dette er både slitsomt og vondt, og ett ubehag man kan gjøre noe med. Hos Klinikk Adam og Eva setter vi Botox i tyggemuskelen som har svært god effekt på dette. I tillegg til at smerter reduseres, gjør det også at ansiktsformen vil få en mer feminin og mykere form.

Botox svekker “masseter" muskelen og blokkerer noe av kjevemuskulaturen.

Anspente kjever og tanngnissing er et veldig vanlig problem som mange mennesker sliter med, spesielt under perioder med mye stress. Man opplever: hodepine, ømhet i kjeven, verk, migrene, smerter i ansiktet eller problemer med tennene. Hos mange endres også ansiktsformen ved at kjeven blir bredere og mer maskulin / “firkantet" av utseende.

Ca 1 uke etter en behandling hos oss vil effekten kjennes ved at man blir mindre anspent i kjeven. Etterhvert vil effekten synes ved at størrelsen på masseter muskelen reduseres og kjeven får et mer feminint uttrykk.

Hva er Botox?

Botox inneholder Botulin Toxin Type A, og blir injisert i svært små og fortynnede doser i utvalgte ansiktsmuskler. Dette fører til at musklene slapper av.

Botox bruker man oftest til behandling av "sinnarynken" mellom øyebrynene, men også feks linjer i pannen, "kråketær" (på siden av øynene), "suremunn" og mye mer. Botox er svært effektivt mot flere medisinske problemstillinger som feks armhulesvetting, tanngnissing mm.

Effekten av Botox er forbigående, og varer fra 3-6 måneder eller mer. Gjentatte behandlinger gir lengre varighet. Skånsom behandling gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet dagen etter behandlingen ( små blåmerker kan dukke opp, men dette forsvinner raskt.)


Hva Klinikk Adam og Eva kan gjøre for deg med Botox:

Rynkebehandlinger: Ansikt, hals.

Tanngnissing

Svettebehandling: armhule, hender

Hodepine- migreneliknende smerter, spenningshodepine.

Brynsløft uten plastisk operasjon.


Klinikk Adam og Eva er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt, derfor er konsultasjonen en viktig forberedelse til selve behandlingen. Her får du stilt de spørsmål du måtte ønske, og kommunisert med vår lege om dine forventninger og ønsker.

Vi er en medisinsk sertifisert klinikk og stiller strenge krav for å ivareta din pasientkomfort. Behandlingen hos oss er taushetsbelagt og du kan forvente full diskresjon. Ved behandling samme dag blir det ikke tatt konsultasjonstakst.


Ønsker du å vite mer om medisinske behandlinger, og hva de kan gjøre for deg?



Vår lege Marianne Bergan er spesialist innen allmennmedisin og autorisert kosmetisk behandler hos Klinikk Adam og Eva.

Bestill en konsultasjon hos oss på
Tlf: 90 26 01 42 eller vår nettbestilling.

Priser finner du her.






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.