Husk riktig solbeskyttelse!

Postet av KLINIKK Adam og Eva den 6. Mai 2015

Nå er tiden for solfylte dager og lettkledde kropper rett rundt hjørnet, og det er på tide å beskytte oss mot de skadelige strålene solen utsetter oss for.

Ansiktet bør beskyttes med solfaktor hele året rundt, om du ønsker å forebygge pigmentflekker og for tidlig aldring. Det er ingen tvil om at solen vil ha en aldrende effekt på huden vår, og hvis vi kan forebygge, vil det ikke være nødvendig med drastiske grep når aldringstegnene viser seg senere i livet.




På bildet over ser du en mann som har jobbet som yrkessjåfør i hele sitt yrkesaktive liv. Den ene siden av ansiktet hans var alltid nærmest vinduet, og selv med et glass som "beskyttelse" så ser vi her hvilke påvirkninger stråling fra solen har gjort med huden hans.

I mye av makeupen på markedet i dag er det allerede solbeskyttelse, men nå som solen blir sterkere er det også nødvendig å supplere med solkrem tilpasset ansiktet under makeupen.

Ingen solfiltre gir 100 prosent blokkering mot solens skadelige stråler. Solfaktor 15 beskytter mot 93,3 prosent av UVB-strålene, mens solfaktor 30 beskytter mot 96,6 prosent. Dersom du bruker en krem med solfaktor 50 eller høyere, vil du ikke få stort mer enn 1 prosent ytterligere beskyttelse.

Det vi kan tilby her hos oss i klinikken i Bogstadveien er solfaktor med bredspektrum solbeskyttelse som er tilpasset for ansiktshuden (kan brukes i steden for dagkrem), makeup med solfaktor og et solfaktorpudder som kan brukes igjennom dagen hvis man allerede har på makeup, men ønsker solbeskyttelse igjennom hele dagen.

Vi veileder deg gjerne i ditt kjøp!

Xxx Monica





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.